Haber

MAÇ ÖZETİ | Galatasaray-Lazio maç özetini izle! Galatasaray-Lazio maçı ne kadar sürüyor? Galatasaray- Lazio gollerini izle!

Galatasaray-Lazio maçının detayları merak ediliyor. Futbolseverler, 13 Aralık’ta oynanacak Galatasaray-Lazio hazırlık maçını merak ediyor. Yarışmanın sonucu ve özeti merak edilenler arasında. Peki, Galatasaray-Lazio maç özetini izleyin! Galatasaray-Lazio maçı ne kadar sürüyor? Galatasaray- Lazio gollerini izle!

GALATASARAY- LAZIO MAÇ ÖZETİ İZLE

galatasaray Lazio ile oynanan hazırlık maçında 2-1 mağlup oldu. Sarı-Kırmızılılar, çıktığı 4 hazırlık karşılaşmasının hiçbirinde galip gelemedi. Hazırlık dönemi Galatasaray’da pek iyi geçmedi. Sarı-Kırmızılılar, çıktığı 4 hazırlık maçında 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Galatasaray’ın golünü 4. dakikada Barış Alper Yılmaz kaydetti. Ancak İtalyan ekibi maçı erken çevirdi. Lazio’nun golleri 11’de Felipe Anderson ve 46’da Luis Alberto’dan geldi. Galatasaray hazırlık maç programını 16 Aralık Cuma günü Fransa temsilcisi Toulouse ile oynayacağı maçla tamamlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu